BOCAM-therapie

BOCAM-therapie

BOCAM-therapeut Jenneke Kempes helpt u op holistische wijze aan hun uw fysieke en mentale gezondheid te werken met behulp van voeding, acupressuur, Qigong en meditatie. Deze vorm van therapie is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en gaat uit van een holistische levensvisie. Alle psychische, emotionele en lichamelijke aspecten van gezondheid worden met elkaar in verband gebracht om een voor ieder unieke therapie te bepalen. Na een uitgebreide intake werken we samen aan een leefstijl die er voor zorgt dat u zo zowel fysiek als mentaal weer meer welzijn gaat ervaren. Het mooiste is dat u het geleerde thuis kunt toepassen, zodat u zelf weer zeggenschap krijgt over uw energie.

behandeling

Bij BOCAM-therapeut Jenneke Kempes kunt u een afspraak maken als u wilt werken aan een gezonde leefstijl. De therapie is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en kan helpen bij een breed scala aan vaak chronische klachten en bij het herstel na een operatie of ziekte.

In China maken veel ziekenhuizen gebruik van verschillende vormen van TCM om patiënten na de behandeling te helpen met een voorspoedig herstel. De therapie start met een uitgebreide vragenlijst en een afspraak voor een intake: de Body & Mind Check-up. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Gemiddeld zijn er daarna zo’n 6 tot 8 consulten nodig. Bij langdurige, chronische klachten kan het soms wat langer duren om de balans te herstellen.

Na afloop van de therapie ervaart u niet alleen verlichting van uw klachten, maar heeft u ook inzicht in de oorzaak van de klachten, waardoor u herhaling in de toekomst kan voorkomen.

kennismakingsconsult

Wilt u eerst eens op een laagdrempelige manier kennismaken met BOCAM-therapie? Dan kunt u een kennismakingsconsult boeken. Vooraf ontvang u een korte vragenlijst, zodat we gericht kunnen behandelen. Tijdens het consult maakt u dan kennis met een aantal vormen van behandeling die aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Als u daarna kiest voor de BOCAM-therapie worden de kosten van dit kennismakingsconsult in mindering gebracht op de kosten van de intake, de Body & Mind Check-up.

De therapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Tarieven

  • Kennismakingsconsult 45 minuten €38,-

    Kosten worden in mindering gebracht bij een Body Mind Check-up (BMC)

  • Body Mind Check-up (BMC) €135,-
  • Consult 75 minuten €75,-

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de website van studioseiza.

Openingstijden