Fysio-Loenen

Optimale zorg van een specialist

Toegewijd aan uw gezondheid

Uw welzijn hangt af van een goede gezondheid. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat uw lijf perfect functioneert.
Ik zie het als mijn doel om u vrij en pijnloos te laten bewegen.

Fysiotherapie

Bij Fysiotherapie D. Pieterse kunt een afspraak maken voor een fysiotherapeutisch onderzoek zonder dat u een verwijzing nodig hebt. De fysiotherapeut is vanaf 2006 namelijk rechtstreeks toegankelijk. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht als u door uw huisarts of specialist naar een fysiotherapeut wordt doorverwezen. Naast de reguliere fysiotherapie is er ook nog specialistische zorg aanwezig; echografie en Medical Cure Taping.

Behandel informatie

Om de behandeling zo efficiënt en prettig mogelijk te laten verlopen wil ik u graag vooraf enige informatie geven.

In de regel probeer ik zo snel mogelijk (binnen 2 werkdagen) een afspraak met u te maken. Wanneer dit niet lukt dan plaatsen wij u op een wachtlijst, deze is meestal niet langer dan 1 werkweek. Indien u voorkeur voor  bepaalde dagen en/of een bepaald tijdstip dan zal ik proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Mochten u klachten tussentijds opvallend veranderen dan is het raadzaam om even contact met mij op te nemen.

De eerste afspraak zal bestaan uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek waarbij ik uw klachten inventariseer. Aan de hand hiervan wordt een specifiek op uw aandoening gericht en door ons onderbouwd behandelprogramma opgesteld.

De gegevens van dit onderzoek worden geautomatiseerd opgeslagen in een dossier in de door mij gebruikte software, volgens die eisen die onze beroepsgroep en de zorgverzekeraar aan ons stelt als zorgverlener.

Door de behandelresultaten nauwkeurig te evalueren en steeds op het juiste moment de therapie aan te passen aan de verandering in uw klachtenbeeld, hoeft niet elke behandeling precies hetzelfde te zijn als de vorige. Dit geldt ook voor de adviezen en/of leefregels en eventuele oefeningen die u in de praktijk krijgt.

openingstijden

Uw pijn verlichten is onze prioriteit. 

Stuur een bericht en we nemen snel contact met u op.